02 juli 2009

Vigselringsjakt!

Jag behöver hjälp! Jag är helt smyckesOintresserad, men en vigselring måste vi ju ha! Det luriga är att vi har lite svårmatchade förlovningsringar, jag vet inte vad som ska passa till. Här nedan ser ni ringen jag har nu.

Vi behöver alltså nåt som matchar någorlunda till. Vi kommer förmodligen att slipa ner kanterna på denna eftersom den är rätt bred, men mönstret vill vi nog ha kvar. Nackdel nummer två är att jag är en silvermänniska & egentligen inte gillar guld, men nu har vi redan guld så får det bil så - eventuellt nån mixring som jag förr var rätt anti.

Sen ska den inte vara dyr, som ni vet så är jag långtifrån någon som gillar märken, trender & höga priser - sånt kastar jag inte pengar på! En ring för flera tusen på mitt finger, vad gör den för nytta? Det kan vi resa för istället!

Sen gillar jag ju heller inte pråliga saker, en stor fet sten är inte min melodi & ej heller för mycket bling-bling. Nåt stilrent, opråligt, men inte tråkigt alltså...Förslag? :)

Photobucket

2 kommentarer:

Unique rebel sa...

Sv: Tack för tips att välja charm!

Blir kaske svårt för mig att åergälda tjänstn och ge tips om vigselringar men jag ska försöka:

kan ni inte försöka hitta några ringar som passar er som är lite hårdrockiga. Annars skulle jag tycka det var fint kanske med nån lite smalare enklare ring fast med en enkel sten som inte gnistrar så mycket typ en Opal är fina, kanske formad som ett hjärtatill dig...

Marie sa...

KOlla på www.guldklippet.se
Tror dom har bra priser iallafall.