19 juli 2009

Vecko-update.

Jadu, vi har både varit helt frånvarande i veckan. Det kan vara svårt att tro, men RW tog energin ur oss totalt, man är inte 20 längre - that´s for sure! Jobbigt efteråt, men så värt det förstås.

Baby har semester så vi myser mest hela dagarna. Juni tycker att det är så kul att pappa är hemma & jag också förstås. Det enda vi klagar på är att vädret varit ganska dåligt, men igår var det ju fint så då kan jag ju inte klaga förstås.

Nu ser jag "Aptv med Zillah & Totte". Helt sjukt dumt när de ska börja sjunga & ha sig, men lillan har ju en egen apa som följer med i vått & torrt nu, så hon kan säkert börja gilla programmet i framtiden. På tal om apor så hade jag också en goseapa, så det verkar vara något som ligger i släktet. Dock har jag & Baby vart förutseende & köpt en ny likadan att ha i reserv ifall (hemska tid) apan skulle försvinna nångång.

Idag ska jag & Baby på hemligt projekt, men för att inte skapa massa rykten så håller jag käft. Ha!

Photobucket

Inga kommentarer: