16 juli 2009

Vad är grejen med för långa korvar?

Vad är grejen med varmkorv? Att det är gott förstår jag ju, men varför är korven längre än brödet? Jag vill inte äta korv utan bröd, jag vill äta hela korven med bröd till, inte två ändar med bara korv.

Varför finns inte längre bröd, eller kortare korvar? Varför matchar de inte? Till korv räknar jag nu inte de råäckliga hotdogsen som jag aldrig skulle äta, till korv menar jag riktig varmkorv med skinn - dock inte Bullens heller, utan helt vanlig korv.

Vad är grejen? Ge mig bröd som är lika långa som korven NU!

Photobucket

4 kommentarer:

Hanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hanna sa...

Jag brukar lösa problemet med att dela korven i 2 delar & sedan ta 1 bröd till vardera. Alltså en korv räcker till 2 bröd, lite slös, men va faan...

Säg inte att jag ska dela korven i 2 delar & ta båda delarna på ett bröd heller, för då är det procentuellt alldeles för mycket kött per bröd.

Olle sa...

Vilka jätteproblem du har.. :D
2 snabba bett så är ju korvsnuttarna borta...dessutom är korven det nyttigaste ändå, så egentligen kan du kasta brödet.. :)

Myh sa...

Det finns ju sånt där jättegott baugettebröd man kan köpa till :) det är långt, haha.