26 juli 2009

Snål bildupdate.

Lillan har ju fyllt 1 år & fick lite kläder från farmor & farfar & faster Sofia. Här posar hon i de nya jeansen & den nya munkisen medan hon äter lite blommor.
Ja, bilden säger väl allt. Såhär bor jag när jag är på resande fot, orka packa upp väskan liksom.
Vi letar några kläder till Juni att ha på bröllopet, men hittade inget direkt. Allt är bara rosa, eller fulmönstrat i alla möjliga modeller & hittar du något någolunda stilrent så har de blaffat dit nån hemsk nalle eller nåt. Ska det vara så svårt att hitta nåt prickigt t.ex.? Istället shoppade vi snygga folkabussbodies a la 60s på Kappahl-rean & ett set i Oldschool-tattoo-style. Juni är typ 10 ggr trendigare än jag har jag märkt.
Lillan drar catwalken i det nya kitet & bäste vännen på axeln. "Apan" som apan så finurligt heter har verkligen växt den sista månaden, nu räcker det inte att sova med honom utan nu skall han vara med 24/7. Som sagt, vi har köpt en extra likadan ifall, gud förbjude, apan försvinner nånstans.
Baby råkade ha sönder lillans favoritleksak, en såndär rosa "TV" a la 80-tal. En såndär man skruvar upp & sedan rör sig bilden medan det klinkar nån irriterande musik. Sönder gick den iaf & vi skulle köpa en ny, dock blev det en skitbillig synth från ÖB & lillan var direkt misstänksam.
Först blev hon rädd för alla ljud & började gråta, men efter en stund blev den populär & gick på högvarv. Vi ångrar redan inköpet kan jag säga, vi fick dessutom tejpa för högtalarna eftersom det var så jäkla hög volym.
Jag tog ett kort som blev jättemysko, har försökt dra ner exponeringen men det blev bara ännu mer mysko - dock blev det lite kul i slutändan, iaf för mig som är ett Pop Art-fan. I made my own Warhol!

Photobucket

Inga kommentarer: