10 juli 2009

Snabbrecensioner.

Vi såg många band igår, men småbanden går ihop & jag kan inte skilja på dem. Tad Morose var totalt över förväntan, de hade Morgana Lefays sångare som gäst också. Testament hade vi högre förväntningar på, men de spelade mindre av det material vi gillar & mer av det vi ogillar. Dia Psalma var grymma, men det är korta spelningstider här tyvärr. Sen gick vi förbi några band som tex, Dark Funeral. Jag är inget wasp-fan, men HELVETE så bra dom var!!! Konsertintrot var sanslöst, de spelade introt till The Doors "breaking t" i totalt mörker & jag blev totalt tagen av den underbart vackra stämningen! Sen var det ett sjujävla röj & mot slutet spelade de en fabulous ballad "love is a...nåt" & den var så vacker att jag höll på att somna i kärleksrus. Blackie höll ett tal om osäkerhet & kärlek med tanke på MJs bortgång & det var mycket tänkvärt. Sen avslutade de med sina hitar & de får 5 plus av mig totalt!

Inga kommentarer: