13 juli 2009

Rock Weekend dag 4.

Yes, vi är hemma nu. En snabbgenomgång på det jag inte uppdaterat var att vi såg Sator, men då de hade rätt tunnt låtmaterial så gick jag fort därifrån. På lördagen var jag rätt seg & kanske inte på det partygaste humöret (vilket gjorde att jag var rätt trött & inte orkade med så mycket), men jag såg då lite på Heat, hela Queensryche, hörde mig igenom Ed Guy, dissade Hot Leg men hörde allt ändå, hörde även Dimmu Borgir, men var ej på plats.

Sen var det förstås de mindre banden också, men lördagen i korthet går att beskriva med att jag var lite trött & orkade inte hänga på alla konserter, men det var även i mina ögon den "minst" intressanta kvällen artistmässigt.

Photobucket

2 kommentarer:

Ea sa...

Kom du och Sofie fram till något?

När kommer ni? Vad är planen?

Hanna sa...

Jag vet ej, hörde inte av mig då tisdagen var körd. Men, jag ska ju hämta ringarna också, så jag tänkte kolla om det passar då bara jag hör nåt från ringmästaren.

I annat fall får jag ta en extra sväng :)