03 juli 2009

Rock Star.


Ni missar väl inte Rock Star som just nu går på 5:an? Filmen bygger på en riktig händelse, dvs när Tim "Ripper" Owens - sångare i ett tributeband till Judas Priest, fick chansen att axla Rob Halfords mantel när han valde att sluta i det riktiga Priest.

Kul film som fått oförjänt dålig kritik! Mark Wahlberg är snygg + att det är några andra musiker med också t.ex. Zakk Wylde.

Photobucket

3 kommentarer:

Vanja sa...

Nästan alla filmer som fått bra kritik, är dock inte alltför sällan skit. Ta tex den där "Revoloutionary road" med Kate Winslet och Leo Dicaprio. Ångest från början till slut i princip, och den har fått skitbra kritik. Men fan inte av mig.

Sånna filmer får nog det för att kritikerna inte riktigt förstår något. Typ "Åh fyfan vilket djup".


Jag tycker den där Rock Star är ok. Jag kan se den utan att vilja skjuta mig i huvudet iallafall:)

Olle sa...

Bra film! Bra musik!! Vem bryr sig om kritiker?? :)

Hanna sa...

Nej, ni har rätt, kritiker suger!

Så fort en film fått 5 stjärnor eller nåt, så ska man direkt hoppa över den - det är 95% risk att det är skit!

Som du skriver Vanja, ofta så djupa att ingen fattar & absolut inte kritikerna.

Jag har Rev.Road & såg typ 3 minuter i början, men sen tappade jag koncentrationen & började prata hela tiden vilket gjorde att Baby tyckte att jag verkade ointresserad & stängde av filmen.

Bra beslut uppenbarligen, jag gör alltså inget nytt försök att se den :)