07 juli 2009

Resfeber & separationsångest.


Bloggfrånvaron beror på att Baby har semester, vi har båda festat i helgen & varit lite bakisartade & nu har jag dessutom resfeber till max.

Imorgon åker jag med morgonflyget till S-holm & sedan möter jag upp pojkarna i Kilafors på kvällen. Jag har dock drabbats av grav separationsångest från lillan + att jag är sjukt stressad, så jag mår inte bra just nu.

Jag har alltid väldig resfeber, men nu är det extremt. Gud vad jag kommer att längta hem, speciellt då det regnar & är jävligt väder. Dock verkar vädret ha förbättrats, först skulle det typ bara vara regn hela RW, men nu finns det hopp till sol på fredag & lördag - jag håller tummarna.

Nej, fram till måndag så blir det mobilbloggning från Rock Weekend - ha det gött & wish me luck trots allt.

Photobucket

4 kommentarer:

kajjan sa...

Ha det så skoj i helgen!!! KOmmer att gå jättebra att hitta i sthlm!Var inte orolig...=) Man kan ju alltid fråga folk också.=)

Hannah sa...

jag tror också att det kommer att gå jättebra..:D
Hoppas du får toppenroligt.

Cake sa...

Ja hoppas du får kalasskoj!Jag kommer förbi med boken nån gång nästa vecka då.

idamari sa...

Det låter verkligen roligt att åka iväg på Rock Weekend. Jag ser fram emot mycket mobilbloggande. Ha det bra.