01 juli 2009

Resfeber, bröllopsfeber & allmän feber.

Jag börjar bli orolig!

Det blev så att jag flyger ner till Stockholm på onsdagmorgon & sedan ska jag på nåt sätt, helt själv, hitta in till centralen & vidare ut till Johanneshov. Det kan låta som en baggis för de flesta, men jag är sjukt dålig på bussar/tunnelbanor/tåg & Stockholm allmänt, så för mig är det extremt gruvsamt. Har aldrig gillat stan & blir stressad så fort jag kommer dit.

Nåväl. Planen är att kolla att klänningen passar & eventuellt korrigera den om det inte stämmer. Det värsta är bara att jag inte fått tag på dem på flera dagar, så de vet inte att jag kommer & jag är väldigt osäker om de hinner klart?! Vi pratade lite ytligt om den 8:e, men sen har det varit problem med att boka ända fram tills för nån dag sen. Jag hoppas verkligen att den är klar eftersom jag bokat resa & allt!

Shit & bacon. Sen ska jag hitta tillbaks till centralen efter att på nåt sätt uppehållt mig en hel dag själv, för 19.30 ska jag förhoppningsvis sitta på tåget till Kilafors. Har jag haft turen att hamna på tåget med klänningen med så är lyckan gjord, för då kommer jag till Rock Weekend kl.22 där jag möter upp boysen som bilat ner. Då skall klänningen (förhoppningsvis!) låsas in totalsäkert i bilen, jag ska ta en öl & varva ner & sen ska jag vara readysteady för festivalstart på torsdagmorgon.

Pust. Det känns just nu extremt jobbigt & framförallt så har jag fått separationsångest från Juni. 5 dagar har jag aldrig vart borta förr så det känns riktigt jobbigt, speciellt om det är dåligt väder, man sover i tält, har lite klassisk bakisångest osv - då vill man nog bara hem till snuttan! (som förövrigt fyller 1 år på söndagen, men vi får fira det på måndagen).

Nåja, jag har ju hela tiden hävdat att man (JAG) ska göra saker utan barn för att fortsätta vara en (MIG) själv så det är väl bara att träna - det ska samtidigt bli riktigt skönt.


Photobucket

("Nån" har förlagt kameran & min nya bok, så jag kan varken ta bilder eller läsa om groupies just nu...extremt irriterande!)

Inga kommentarer: