03 juli 2009

Panasonic dmc-fs3.

Kameran jag har nu är sjukt välanvänd & redan i Thailand 2007 så började den strejka, men den har hållit ut ändå - ända tills nu. Synd, för den tar jättefina bilder & är enkel.

Nu vet jag inte vad som hänt, men den har tappat fokuseringen totalt så alla bilder blir suddiga, eller ja 95% av dem iaf. Så, jag måste köpa en ny & orkar inte vänta så mycket att jag beställer från nätet, dessutom är det ju jättejobbigt att leta för en som inte förstår nåt vad som står.

På Rönnfjords hade de en sånhär som ovan för 1495 & det var väl helt ok. Den är enkel, hade mycket automatiska funktioner, det är typ sikta & tryck & det är video & ljud. Ljud är viktigt, det saknade min gamla & även flera andra jag tittat på i lägre prisklasser.

Undra om jag skall slå till? Det finns både snyggare & bättre, men jag skiter i utseendet bara den funkar relativt bra till så billigt pris som möjligt. Orka fundera liksom. Om det är någon annan som har ett bra förslag så kom gärna med det. Kravet är att det ska vara LJUD & hur man begriper det av en faktabeskrivning är för mig obegripligt. Vad ska man kolla efter?

Photobucket

1 kommentar:

Ea sa...

Har du kollat kameror på prisjakt.nu? Där kan du se om filmerna spelas in med ljud :).

Verkar vara en bra kamera för det priset, står dock i en recension att man inte kan zooma när man filmar samt att det 'endast' är 3x optisk zoom men jag är tveksam till att du får (eller behöver också för den delen) så mycket mer för det priset.

Köp imorgon! :)