02 juli 2009

På topp-/bottenlistan.


Hanna gillar:

+ Min brudklänning är klar! Jag var sjukt osäker eftersom jag meddelat så sent när jag kommer ner & jag vet att de har hur mycket som helst att göra. En sten lyftes från mitt hjärta!

+ Proffsigt yrkesfolk. Jag har som sagt inte sett resultatet än, men jag är övertygad om att jag kommer att bli nöjd. Än en gång, ViolaLahger är sjukt proffsiga & de förstod direkt vad det var jag ville ha.

+ Jag vet vad jag ska ge Baby i morgongåva!

+ Jag har hittat en fotograf! Jag har inte bokat än, skamligt sent alltså, men jag har inte hittat någon som jag tyckt varit intressant. Idag dök det plötsligt upp en tjej bara & jag kände direkt att det är den där fotografen vi ska ha. (Kuriosa: På hemsidan så dök Andreas & Sofie upp, Kakans kompisar...jag blev lite paff!)

+ Underbart väder!

---

Hanna gillar inte:

+ Kameran är borta än! Jäkla rackarunge som far & kastar runt grejer, den är helt spårlöst försvunnen & jag har gett upp allt hopp. Jag vill ta kort! Jag vill ta med den till RW! Jag vill dokumentera - vars är den?!

+ Min groupiebok är fortfarande försvunnen. Den bara försvann efter en dag i Råsele & jag kan omöjligt fatta vars den är - har vi en hustomte här hemma, eller har vi bara en 1-åring?

+ Fotografen som jag vill ha är med all säkerhet redan bokad! Vi är ju ute i sista minuten & hon är säkerligen uppbokad till tänderna & vad ska vi göra då?! Åååååh...

+ För bra väder för länge.

Photobucket

1 kommentar:

UNIQUE REBEL sa...

Spännade med bröllop! Hoppas du hittar kameran och en fotograf!
Håller med om För bra väder för länge!

Tänkte fråga en grejj, om du vet: Hur får man en bild att synas bredvid sitt senaste inlägg i Bloglovin?