02 juli 2009

Nu har ni nåt att gå på...

Nu har jag hittat det jag vill ha! HÄR.

Kärlek vid första ögonkastet blev det när jag spanade in Efva Attlings ringar - vilka grymma hantverk & faktiskt inte alls så dyra. Du kan få loss en sånhär snygg ring för typ 1200 spänn (dock inte alla på bilden!) & det är precis vad jag tycker är lämpligt.

Nackdelen är bara att inte alla fanns i guld & den/de få som fanns blev då skitdyra. Kontentan är ju dock att det är nåt sånt här jag vill ha, det borde ju gå att hitta liknande?

En vanlig slät ring med några snygga ord, gärna med såna där tryckta bokstäver, eller som skrivstilen längst ned till höger - den sistnämna blir dock kanske lite väl bred för att rymmas med förlovningsringen. Den översta till vänster är min absoluta favvo, men givetvis skulle just den gå lös på 12 000 spänn - lite väl dyrt. Dock är den stilren, rockig & Fröken Grönlund/Högdahl i ett nutshell.

Nån som vet om man kan göra såna här själv, eller nånstans man kan köpa ringar i samma stuk?

Photobucket

4 kommentarer:

Elin sa...

Riktigt snygga ringar må jag säga. =)

Anonym sa...

www.24karat.se Gå in på ringar-ringar guld. Där kan man välja en ring med fräst gravy, kostar ca 7000:- (för båda)& man kan ändra färgen på texten när man vill!
Hoppas det kan vara till hjälp. //Ullis & Alme

Ea sa...

Ja, jag tänkte just säga det. 'Överallt' kan du köpa diverse släta ringar och sedan välja att ha gravyr både på in- och utsidan.

Olle sa...

Fan..jag hade oxå velat ha lite rockigare ring på fingret...och inte guld. :P Men lite sent att byta nu kanske.. :)

Du får gå till en guldsmed och framföra dina önskemål...kanske inte blir SÅ dyrt?!