01 juli 2009

Nolltolerans på Smurfhits!

Det finns några få smågrejer som gör att jag kan tappa respekten för en människa. En av dessa grejer är när folk över 12 år lyssnar på Smurfhits! Smurfarna var "inne" när jag kanske var 15, men inte ens då tyckte jag det var ok.

Nu är tyvärr Smurfhits tillbaka i nytappning, men om du känner mig & köper den här skiten så kan vi lika gärna säga tack & goodbye på en gång - jag pallar inte folk som lyssnar på det här, det säger för mycket om en person (dvs, en typ utan vare sig smak, stil, klass, eller självrespekt). Det enda Smurfhits kan åstadkomma är att förlöjliga någon, så please, lyssna på vad som helst utom detta!

Photobucket

Bonusmaterial: Marlene berättade att en kille i 30+ här från Villis körde runt nercabbat häromdagen & lyssnade på Smurfhits på hög volym. Jag antar tyvärr att det säger en hel del om Vilhelminas "karlutbud"...suck!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, det känns ju inte heller som en överasskning att det skulle va just han som spela skiten heller;P

UNIQUE REBEL sa...

Haha, håller helt med. Folk som lyssnar på Smurf Hits skrämmer mig... O.O Men jag gillar ju smurfarna i övrigt, det trodde jag du oxå gjorde..? ;)

Olle sa...

Jag har lika stor respekt för folk vars hela skivsamling består av Absolute(valfri variant) skivor. :P Då har man inte mycket smak...
Hoppas du får trevligt i Kilafors! Hade gärna oxå åkt dit...*suck* Får väl poppa lite själv här hemma. Lite Motörhead brukar få mig glad... ^^

Therese sa...

kan det ha varit Jimmy måntro? Låter som npt han skulle kunna göra...hehe. Säg inte att jag sa det bara...

Hanna sa...

Hmm, jag törs inte svara...

...men det klingar bekant (säg inte att jag sa det bara) :)

Anonym sa...

Låter som Vilhelminas egen förväxta fjortis, allmänt känd som SneHans som körde omkring och lyssnade på Smurfhits.

Fighterbabe sa...

Jag lyssnar gärna på smurfhits -Jag blir GLAD när jag hör de låtarna. Visst -det hänger väl på vilka låter de gjort om, men oftast är det glada & käcka låtar....

Fighterbabe sa...

Jag lyssnar gärna på smurfhits -Jag blir GLAD när jag hör de låtarna. Visst -det hänger väl på vilka låter de gjort om, men oftast är det glada & käcka låtar....