05 juli 2009

Möhippan. (LÅNGT!)

Underbara brudar...
Jag hade en toppendag!
TACK!

Jag hade onda aningar om en eventuell möhippa på lördagen, men jag tänkte att de skulle då isåfall aldrig komma före 12 & förmodligen inte förrän kl. 15 ponerade jag. My ass! Strax före 11 så äntrade Marlene, Fia & Ewa hällstigen & förklarade att "Är väskan packad? Nu får du skynda dig!"

Givetvis var inte väskan packad längre då jag hunnit packa upp saker sen förra uppskrämningen, så det blev bråttom & jag såg verkligen ut som ett as när jag hastade ut - jag hade dödat för åtminstone mascara kan jag säga, men icket, det fanns ingen tid. Jag har inga bilder alls tyvärr, men tro mig, jag gruvar mig för att se dem då jag verkligen blev tagen på säng & såg ut som satan! :)

Jag fick klä på mig ett skinnställ & hjälm med goggles & insåg direkt att det här skulle bli gruvsamt. Jag fick dock för mig att jag bara skulle få en skämmis-outfit (men hur mycket värre kunde det bli liksom med tanke på hur jag redan såg ut?), men icket - det kom en okänd motorcykelman & körde in på parkeringen. Gaash! Jag fick en karta i hand till hjälp & insåg att va fan, här får man väl bjuda till lite, men allvarligt - jag var livrädd! Anledningen till skrämseln är att jag är sjuuuukt åkrädd, förmodligen beroende på att jag både voltat & frontatkrockat i min historik.

Nåväl, jag bet ihop & satte mig upp på hojeländet, men redan på väg bort från hällstigen så gasade han på nåså grymt att jag fick blåhålla mig fast & den okända mannen tappade förmodligen andan totalt. Jag var livrädd hela tiden, men när vi väl stannade i Badviken så pustade jag ut & insåg att jag var framme - my ass, han stod kvar & väntade på mig! I badviken hittade jag en påse innehållandes 200:- i presentkort på systemet, så då bar det dit så jag kunde handla mig dricka. Jag fick köpa vadsomhelst utom vin.

När jag kom ut därifrån så tog Sandra mina påsar & så fick jag en ny karta, som jag i ärlighetens namn knappt hann kolla på. Vi körde iväg rätt långt, förbi aronsjökullarna & sen nån underlig sväng & innan slutet så hamnade vi iaf på Brukshundsklubben. Där stod Bella, Annelie, Lisa & Morsan. Strax efter dök även Erika upp, samt moster Gudrun. Här bjöds det på pastasallad till lunch, jag fick dricka av mina inköp & en massa prat. Jag fick svara på några frågor om Stefan & de andra fick gå en tipsrunda med frågor om mig. Jag fick även svara på några "intelligensfrågor", men svaren glömdes nog bort - det var nog inget att hurra över helt enkelt :)

Sen fick jag på mig en våtdräkt & sedan bar det iväg till Nästansjö. Där blev vi utkörda med motorbåt till en flytbrygga mitt i sjön & sedan stod det vattenskidåkning på schemat - hoho, jag har alltid velat testa det så det var verkligen skitkul! Jag testade bara i två omgångar, men jag blev så fort trött (det är verkligen jättejobbigt!) att man var tvungen att pausa hela tiden. Det var mycket svårare än vad jag trodde, men jag tog mig upp en gång, men då glömde jag typ att sträcka ut benen. Apkul & apjobbigt säger jag bara!

Sen packade vi iväg oss & så fick jag duscha & göra mig i ordning hos Annelie. Efter det så drog vi till Marlene & där hade de dukat upp jättefint med blomsterarrangemang, leopardservetter osv. Skitgod mat bjöds det på, massa grillspett med nån ugnsstekt potatis & grekisk sallad. Till efterrätt blev det pannacotta med bär, men efterrätten tog vi senare under kvällen. Supermat!

När vi ätit så surrade vi mest & drack vin & senare på kvällen åkte vi iväg med Bjarnes bil & drog loven runt byn, dock var det inte ett käft ute förutom fjortisar eftersom "allt" uteliv i Villis är stängt under sommaren. Jag, Annelie & Erika (inte ett så otippat gäng) höll ut längst, men jag hann bli trött långt före de andra två.

Pust, det blev en "snabbgenomgång", men ändå sjukt lång känner jag. Tyvärr kan jag inte lägga in en enda bild (tur i oturen!) då jag inte har några, men de dyker väl upp från något håll senare.

NEJ! Ni får INTE lägga upp vadsomhelst på Fejjan, jag varnar er!!! :)

Photobucket

6 kommentarer:

Annelie sa...

Haha just sådär såg planeringen av din möhippa ut :)
(Du ska få läsa sen)
"Johanna hämtas upp på motorcykel av okänd man" :D

Hanna sa...

Men doftljusen då, inte användes dem?

Fia sa...

Hehe nä doftljusen, filten, stor t-shir osv var bara för att få dig förvirrad :)

Marie sa...

Jävlar så kul du verkar ha haft! Det gjorde dom bra. Jobbigt att vara dålig dagen efter dock.
Men jag vill se bilder så jag hoppas någon lägger ut ett par st. Annars får du maila den ;)
Fick du mitt sms?

Emily sa...

Åh vad jag önskar att jag hade kunnat vara med, men under planeringen jobbade jag och i lördags hade vi sedan länge planerat in studentfest/poolparty. Men ni verkar ha haft väldigt roligt.

Mariah sa...

Åhh så roligt...det var du verkligen värd Hanna!!
Vi ser framemot den 1/8, ska bli så roligt!