28 juli 2009

(MB) Olikheter hos oss.

Ni fick ju tidigare se min kaotiska väska, packning a la slarvjohanna. För ordningens skull ska ni förstås få se Babys väska också - den noggranne perfektionisten. Vi är som natt & dag, men ändå så otroligt lika - vi kompletterar varann där det räknas! Fy vad jag älskar denna man, jag förstår att ni är avundsjuka! ;)

3 kommentarer:

Emily sa...

Ja jag är avundsjuk för min karl är då inte det minsta ordningssam. Morr!

Ea sa...

Haha, vad rart, han har vikt kalsongerna också :).

Jag är också en enda röra men även ett geni och det sägs ju att genier klarar även kaos. Vi får försvara oss med det Hannapanna, även fast han är med i Mensa... Hrm.

Anonym sa...

Till mitt försvar tror jag faktiskt det är morsan som varit framme. Inte ens jag viker så där snyggt! :)