28 juli 2009

Ingen rast & ingen ro.

Ja, vi har fullt upp om ni inte förstått det än. Ett martyrinlägg kommer inom kort, jag måste bara få klaga av mig nånstans där jag faktiskt får - på min egen blogg.

Igår var vi i Umeå & mötte upp skönaste Erika & hennes frisöriska kusin Sofie, båda kommer på bröllopet. Vi testade lite hår & det där är verkligen jättesvårt, för jag vet inte alls hur jag vill ha det & har, tro´t eller ej, inte ens tid att fundera på det. Det får bli som vi planerat, det blir nog bra. Måste nog dock testa sminket dan före för att se om det funkar på mig.

Vi passade även på att hämta våra vigselringar & vi blev jättenöjda. En sak hade kunnat vara bättre, men skitsamma, ingen av oss är så noga. Det blev riktigt bra!

Igår var det, trots Umeåresan, den enda dagen vi på två veckor faktiskt kunnat slappna av någolunda. Det var så skönt att bara behöva tänka på bilkörning & inget annat, det låter helt sjukt, men just nu mår ingen av jag eller Baby speciellt bra. Mer om detta i martyrinlägget! :)

Well. Idag for ju Baby på svensexa så jag & lillan tog en mamma/dotter-dag & försökte slappna av & bara vara för oss själva. Vi for in till stan, letade lite saker, beställde sprit osv & denna dag var väldigt behövlig - dock skulle vi behöva betydligt mera sån här tid just nu.

Nu ska jag fortsätta min aldrig avslutande planering.

Photobucket

Inga kommentarer: