20 juli 2009

Håll tummarna.

Jag & Baby funderar på roliga saker just nu, men det är bara på funderingsstadiet ännu & vi får se hur det går. Dock kan ni ju hålla några tummar åt oss så kanske jag berättar sen vad det gällde :-) (Nej Marie, det är inget bröllopsrelaterat, tell you later!)

Photobucket

5 kommentarer:

lina [discosadness.blogg.se] sa...

kolla gärna in bilderna på min blogg och lämna en tanke.
fin blogg btw!

Ea sa...

Jag gissar på: Hus!

Ronny sa...

Hej! Ramlade in här då jag surfade runt på Mer-Trafik.Trevligt. Känner inte igen att jag varit här tidigare.Fin och bra blogg du har och därför lämnar jag ett avtryck hos dig.Jag hinner inte läsa så mycket just nu och får väl återkomma? Välkommen till en titt hos mig. Ha det bra.

kajjan sa...

Åh va spännnade...jag gissar också på hus? ;)

Jo egentligen skulle man ha köpt en färgad FLY, men jag är för feg då den ändå är så pass dyr. Jag som ledsnar på färger så fort. Jag satsar på en vit! =)

HUr mår ni, vad gör ni?! När ska vi börja träffas med mammagruppen igen?!
Snart bröllop också...känns det pirrigt? Förstå snart är du en "fru", det låter väldigt vuxet! hihi! ;)

Ha det bra ! Kram

Hanna sa...

Ja, större hus står på framtidslistan men om det är det de gäller får tiden utvisa :)

Ja, hur gör vi gällande mammaträffarna? När slutar semestrarna osv, när tar vardagen vid? Ska bli jäkligr kul att ses igen iaf!

Nu börjar det pirra ganska mycket, men allra mest för att det är sådan stress med allt - vi är inga planeringsmänniskor alls & får alltid äta upp det när vi blir stressade ;)

Wellsi, wellsi...