01 juli 2009

Caketopper: Check!

Nu har vi iaf beställt caketopper till tårtan, i övrigt så börjar vi bli sjukt stressade då det bara är en månad kvar & vi har MASSOR att göra - typ allt!

Av bilden att döma; Nej, det blev inte någon jäkla Mirandanalle. Jag förstår inte hur folk gillar dessa fula Mirandanallar, det är fan det värsta jag vet, hellre dör jag än när en Mirandanalle i vårt hem.

Givetvis blir det en topper i vår smak! :)

Photobucket

2 kommentarer:

Ea sa...

AMEN!

På tal om mycket att göra, var tog all information som skulle mailas över vägen? Till häftet alltså... Vi skulle ha haft ett häfte som är ihopklistrat så att jag fattar vilka sidor som ska vara var. Världens sämsta förklaring, jag vet, jag är nyvaken.

Hanna sa...

Yes, i´m on my way! :)

Nämen allvarligt, vi har tagit tag i det där & Baby har semester på fredag = i helgen ska vi skärpa oss.

Jag kan ju iof skicka det lilla som hittills är, även om det inte lär klart så kan du ju börja lägga upp lite hur det ska se ut.

Du får ju bestämma allt juh! Jag skickar blandade saker till dig, du bestämmer hur häftet ska se ut formmässigt, vars saker ska sitta, hur det ska tillverkas osv. Du får givetvis lägga till egna grejer ifall du har några också, det är ju bara bra :)

Jag ska maila lite idag så du får börja fundera.