03 juli 2009

Äktenskap, eller U2? - det är frågan.

Jag har ju blivit pensionär på senaste åren, men istället för Springsteen så gillar jag U2 - vilka gubbar! De har fått lysande konsertrecensioner nu & jag är inte ett dugg överraskad. Med sånt lysande låtmaterial som de har & en sådan performer som Bono är så kan det inte bli annat än en gudomlig upplevelse.

Hade vi inte tänkt byta ringar den 1:a augusti så hade jag varit nere i GBG & sjungit allsång till Pride (in the name of love), men tyvärr får jag väl bita i det sura äpplet & inse att jag redan är uppbokad till andra viktiga saker.

...men jag vill seee!!! U2 for life liksom, hoppas de kommer tillbaka inom snar framtid! (men då sitter jag väl höggravid med 17 ungar i släptåg & omöjligt kan lämna hemmet istället)

Photobucket

1 kommentar:

Fia sa...

Ska absolut kolla det där i Råsele, helt klart.. Egentligen åt fel håll men samtidigt så ska man inte säga nånting förren man har tittat och kännt efter..

Bäskele är stort NONO dessvärre.. Eller jag skulle helt klart kunna bo åt det håller och kanske i Bäsksele.. men inte inne i själva byn som detta hus ligger..

Det är ju asdumt att jag är så himla kräsen också.. inte speciellt lätt å hitta hus då :)

Vi ska försöka flytta asap.. såklart vill vi ju ha huset sålt innan så vi inte blir utskyldiga men så snart det är sålt så flyttar vi, antingen till hus om vi hittat något eller provisoriskt till lägenhet.. Det är ju värst med alla djur, vart i h-vete ska man fösa in dom.. ! Suck!

Jaja.. det löser sig säkert.. Hoppas jag! :)