22 juni 2009

Vi har börjat rumstrera.

Ja, vi har äntligen börjat rumstrera. Vi har ännu inte satt upp tavlor & sådant i huset, men nu var det hög tid att börja tyckte vi. Vi gjorde det enkelt för oss & började i lillans rum eftersom det är endast där vi vet vad som ska upp. På fondväggen åkte stringhyllan från loppis upp & även Star Wars-tavlan.

Stringhyllan är för tillfället ett mindre kaos, men tanken är att lite oldschool-leksaker ska få stå & stoltsera här. Jag gillar ju som sagt retro prylar, så här ska det bli nostalgi & retro till max - allt eftersom förstås :) Sen ska prylarna ju ändå tålas att lekas med, även om det framförallt ska bli en "dekorationshylla"

Star Wars-tavlan har länge stått lutad efter väggen, men nu fick den äntligen komma upp! Härligt vintage, men i nyskick, jag är totalt förälskad i den av någon anledning - jag tror att det är de fina färgerna & det "tecknade" stuket som gör den så fin.

Sen har vi inte hunnit nåt mer, det står fortfarande några saker längs väggen som ska upp, bland annat ett fint porträtt från faster. Vi får fortsätta sen helt enkelt!

Go´natt på er.

Photobucket

Inga kommentarer: