06 juni 2009

Vem är Henrietta i Blomstertid?


Har ni sett den nya serien med Peter Magnusson, "Blomstertid"? Jag & Baby såg de tre första avsnitten på webben idag & jag tycker faktiskt att den var riktigt bra. Gillar man fejk-draman (typ Spinal Tap, Torsk på Tallinn etc) så bör man gilla denna - om man gillar Peter Magnusson förstås.

Hursomhelst, för att komma till saken. Karaktären Anders, hans fru Henrietta - vem är den skådespelaren? Vad heter hon?

Grejen är att jag är hundra på vem det är, men Baby är ännu mer hundra på att jag har fel. Såna här saker leder till slitningar hos oss då båda vill ha rätt, så vi måste lösa gåtan omedelbums. Att bildgoogla löser inte problemet då han fortfarande inte tycker att de bilder jag letar fram på den , som jag vet att det är, stämmer.

Rädda vårt förhållande, hjälp oss med ett namn! Dessutom har han hotat med "Ja, skulle jag ha fel så visar jag arslet utanför huset!" Så säker är han. Så säker är även jag att jag också hotat med samma.

Intressant.
Photobucket

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hanna Alström heter personen som spelar Henrietta.

Unique rebel! sa...

Tack för kommentarerna! =)
Ja, det är klat du måste ta igen V! Men du borde verkligen se de 2 första avsnitten som gick i fredags för de är så himla bra! =O

Tråkigt när man är shoppingsuen å påank! =/ DÅ brukar jag iof köpa massaqsaker på internet på avbetalning vilket är kul men inte så bra i längden...
Just nu har jag nog rekord..

Ea sa...

Vem visade arslet?

Hanna sa...

Men, det var självaste fan - det är jag som måste visa arslet!

Tack Anonym för svaret, eller ska jag verkligen säga tack eftersom det påvisade att jag hade fel?

Jag trodde det var Liv Mjönes, men ju mer bilder jag googlade desto mer spreds sig tvivlet - dock var jag fortfarade störtsäker på att jag hade rätt.

Nu ska jag bara planera in en bra tid att gå ut & blotta mig, middagstid känns allmänt som den sämsta tiden ;)

mammagladh sa...

Island... Ja, det är ett underbart vackert och härligt land. Vill så gärna åka dit igen.

Enniskot hette första stället, mitt uppe på norra Island.

Ea sa...

Hälsa karln din att han ska messa mig när det är dags, så att jag hinner fota :P.

För övrigt så var jag helt hundra på att du hade fel och han hade rätt men det kunde jag ju inte skriva tidigare ;).