05 juni 2009

Vad är grejen med Bruce? del 2.


Ea såg Bruce igår & som jag skrivit tidigare, så fattar jag inte storheten med Bruce, men roligare än vad jag hade är jag helt hundra på att hon hade.

Det jag mest är anti är att det alltid står i Aftonbladet & Expressen "Bossen har landat" "Nu är Bruce i Sverige" "The Boss tog över Arlanda" Så står det alltid i tidningarna. Varje år. Precis varje år är han väl här, vad är nyheten? Det är däremot 19 år sedan Madonna var här, så om det skrivs stora rubriker då är inget jag ifrågasätter.

Det enda jag känner till är "Born to Run" & "Born in the USA" (dålig titelfantasi?) & ej att förglömma, "Streets of Philadelphia" - låten jag älskar att parodiera.

Jag förstår bara inte varför han behandlas som en kung? Varför är han så bra? Varför är han så känd? Vad är grejen med Bruce? Jag har fortfarande inte fått nåt svar, men jag söker än.

Kanske måste jag också gå på Bruce-konsert för att förstå grejen, det kanske är så enkelt.

Photobucket

1 kommentar:

Ea sa...

Jag lovar att svara, ska bara orka skriva ett normalt blogginlägg.