30 juni 2009

Update.

Bild från Metalfezt

Nej, man ska inte klaga, men värmen börjar bli extrem nu. Jag önskar mig lite moln nu så jag kan få något gjort, huset behöver städas, bröllopet behöver planeras m.m. Jag har hur mycket aktiviteter som helst, MEN, jag måste vara inomhus då & går man in när det är värmebölja så får man dåligt samvete, det är ett som är säkert.
Idag är det ännu varmare dessutom, men det verkar ska vända lite, jag hoppas det stämmer. Det är dessutom svårt att sitta & njuta också när man har en snart 1-årig donna som springer runtrunt.

Igår for vi då på Saiwa & träffade Marlene, jag & lillan badade & det tyckte hon var skitkul. På vägen hem svängde vi förbi Lisa också som var ute & grejade & det var då hundra år sedan, så det var kul.
...men vad gör vi idag? Jag orkar inte denna värme nåt mer, dessutom känns det som att ingen är ledig. Vi ska nog försöka oss upp på stan & köpa en glass tror jag, det får bli dagens projekt. Over & Out!
Photobucket

Inga kommentarer: