08 juni 2009

Sparka idiotiska hundägare i skrevet.Visst är sånt här fruktansvärt, folk som har sådan dålig koll på sina hundar att de biter ihjäl andra? En hund som inte lärt sig att man inte biter ihjäl andra hundar, katter eller barn har dåliga ägare, det är då ett som är säkert - förmodligen ett dåligt psyke också, men ofta är ju hundars dåliga psyken helt beroende på ägarna så likt förbannat kan vi inte skylla ifrån oss.

Kan man inte hålla koll på sina djur, ska man inte ha några! Att det dessutom finns en hund här i Vilhelmina som nu nyligen bitit ihjäl en annan liten hund som satt i famnen på sin ägare, är ju rent fruktansvärt. Förutom att bli påhoppad & få hunden ihjälbiten i sin egen famn, så ramlar dessutom kvinnan & bryter lårbenet.

TILL RÅGE PÅ ALLT så skyller dessa idiotiska ägare till denna amstaff (?) ifrån sig & skyller på att den lilla hunden provocerade deras?! Hello nutcases, oavsett hur mycket någon blir provocerad ska den ju aldrig bita ifrån.

Det värsta & mest sjuka jag hört är ägarna sägs ha hundjäveln kvar! Jag hoppas verkligen att kvinnan med det avbrutna lårbetet anmäler så hunden skjuts omedelbart, för har man inte ens vett i skallen att direkt ta död på ett aggressivt djur som man inte kan hålla i ordning på så är man ju riktigt korkad - speciellt när man har en bebis på G.

Det är fult att säga, men om de nu har kvar denna hund så hoppas jag nästan att deras framtida bebis blir uppäten också - då kanske de fattar allvaret i att ha aggressiva hundar. Det är ju inte ovanligt att aggressiva hundar biter ihjäl barn direkt. Ta det med en nypa salt, men ni förstår min poäng.

Jag går då över vägen nästa gång jag ser denna, av rykten att döma fortfarande levande, hund & det hoppas jag att ni med gör.


Photobucket

7 kommentarer:

Nathalie sa...

Oh, va kul! :D Grattis!

Vi har rätt mycket kvar. Men har ordnat de stora bitarna som mat, lokal, präst, solist osv.. bara krimskrams kvar. ;) det är mer än vad man tror..

Emily sa...

Hunden är kvar. Min ridelev bor i samma hus med sin 8 veckors cockerspaniel och hon är livrädd. Fattar inte att hunden inte omplaceras eller avlivas på studs.

Dog News sa...

Tyvärr så är det bara en önsketanke att det skulle bli tal om körkort för hundar. Samma gäller förbud mot olika raser, tyvärr. Jag är rädd flera gånger i veckan för att någon stor hund skall bita min ahundar, man skall inte behöva vara rädd för att rasta små hundar utomhus. Här borde politikerna reagera.

ganglere sa...

Man måste ha koll på sina hundar. Särskilt stora raser som kan vara farliga. Jag har jakthundar. Farliga för bytesdjuren men skulle aldrig skada en annan hund.

elin sa...

Eller så får de lära hunden vad som är OK och inte, självklart med hjälp av en proffesionell hundmänniska. Men skjuta hunden är ju inte heller rätt lösning...

Anonym sa...

Hej!

Hamnade på din blogg då jag gogglade på vem som spelade Henrietta i Blomstertid. Det står ju ingenstans! I alla fall, jag förstår att du trodde att det var Lïv, de var ju superlika varandra. Titta här:

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/00628/02s38-liv-492_jpg_628022s.jpg

http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.stadsteatern.stockholm.se/medverkande/img/5422_p.jpg&imgrefurl=http://www.stadsteatern.stockholm.se/medverkande/medverkande.asp%3Fid%3D5422&usg=__1mMuBkRYljZj4oy_sozF0945z5I=&h=220&w=160&sz=12&hl=sv&start=1&um=1&tbnid=LS9uLwbx1W2RnM:&tbnh=107&tbnw=78&prev=/images%3Fq%3Dsite:www.stadsteatern.stockholm.se%2Bhanna%2Balstr%25C3%25B6m%26hl%3Dsv%26um%3D1

Oj, vilken lång länk det blev, hoppas det fungerar.

Ha det gott!
/Elenore

UNIQUE REBELISM sa...

Jo apropå Smurfette t-shirten från truffle shuffle så är den verkligen jättefin och jag skulle oxå vilja köpa den. Med frakt blir det ungefär 360 kr... Ganska dyrt, men då har man iaf en jättesnygg smurfette t-shirt. Synd att den inte kommit på 80stees, då hade det blitt billigare. men vem vet, den kanske kommer om man väntar lite... :P