22 juni 2009

Sebastian Bach, Skid Row.

Skönsjungande Bach föddes 1968 & var frontman i Skid Row, ett metalband som kom i början på 90-talet - eller ja, första skivan "Skid Row" kom 1989 om man ska vara noga.

Sebastian var speciellt populär hos de kvinnliga rockersfansen, kan det ha varit det långa håret & putläpparna som lockade måntro? Jag minns att jag hade en fling på honom & detta var i samband med "Slave to the grind", dvs runt 1991 & jag var typ 11 år.
Förutom att ha frontat Skid Row & gjort soloskivor, så är han även (bland annat) en erfaren musikalstjärna, skribent & skådespelare - för ni vet väl att det är han som har en roll i min hatserie Gilmore Girls?
Hursomhaver, vad hände egentligen? Ni som sett honom i Gilmore vet vad jag snackar om, vars tog skönheten vägen? Han ser ju patetisk ut tyvärr.

Photobucket

1 kommentar:

NemiRockstar sa...

Haha!! Vad kul du e! Jag älskade Sebastian Bach när jag var liten. Jag var så kär i honom, hade posters över hela rummet!Honom skulle jag ju gifta mig med ju. O Axl....käära Axl..Vilken man! Ahh.. Vilka minnen...