17 juni 2009

Trädgårdskitsch finnes, grannar efterlyses.

Ni ser ju direkt på Junilicious min att hon gillar trädgårdskitsch precis som sin mor, det verkar bra för framtiden tycker jag! I helgen måste jag nog köpa lite blommor så vi kan fixa rabatten/rabatterna, för nu har det bara massa kommit konstiga perenner härs & tvärs.

På baksidan har vi en stor jordhög som ni kanske sett förr, ska fota den ikväll så ska ni få se hur resultatet (förhoppningsvis) blir. Jorden är från att vi byggde verandan, men nu ska vi försöka bygga några platåer i slänten av den & sen ska mina snygga jätteflamingos få husera där. Eventuellt blir det nån form av barnsäker damm också, men vi får se.

Förövrigt är huset (eller husen, det andra är väl halv-till-salu också) bredvid vårt till salu, så vill ni bo billigt bredvid en rockersfamilj med rosa flamingos på gården, ja, då tycker jag ni ska spana in Blocket nu!

Photobucket

Inga kommentarer: