08 juni 2009

Nej, jag är inte ensam.

Bara för att reta upp alla er Volbeat-fans ännu mer, så måste jag givetvis lägga in lite från recensionerna på SRF - jag har givetvis mediebevakat SRF hela helgen.

Ja, här har ni det på pränt, precis det som jag alltid sagt - allt låter likadant, de satsar mer på att vara folkliga än att vara hårdrock & efter att du lyssnat en gång på deras skiva/skivor så kan du allt utantill.

Jag har fått mycket skit för att jag sagt det, men som sagt, musikkritikerna tycker densamma så helt off är jag verkligen inte. Sen får man givetvis gilla dem hur mycket man vill, men man måste även förstå att det är ett band som satsar allt på att egentligen vara helt mainstream, dvs skjut inte budbäraren (alltså mig) för att jag säger som det är.

Volbeat kan man säga mycket om, men hårdrock är de inte. De säljer sig så billigt som möjligt för att nå så stor massa som möljligt - that´s it.


Så, nu har jag lyckats reta några fler denna morgon :) But hey, som jag säger - jag ser inte ner på Volbeat-fans alls, jag ser ner på att ni inte kan ta in min kritik mot bandet - kritik som är sann. Volbeat är samma som Takida, dålig fantasi & långt ifrån hårdrock.
Kalla mig kreddpolis, that´s my middlename.

Photobucket

Inga kommentarer: