22 juni 2009

När roligt blir tråkigt.Men åh, hur korkad får man vara? Jag köpte 1 (!) säck med jord, jag behöver ju åtminstone 3! Detta gör ju att jag inte kan slutföra mitt arbete & att jag måste upp på byn IGEN & handla fler - sååå less man blir på sig själv ibland, måste ju haft hjärnstillestånd!

Bild på jordhögsprojektet kommer senare idag, ska så klart gräsfrönen först - när jag köpt mer jord det vill säga.

Träffade en halvdryg gubbe på lantmanna idag också, en såndär som aldrig kunde sluta försöka vara rolig. Han stod bakom mig i kön & här är några utdragna citat ur en rätt lång "konversation" (avlyssning):

Jag till kassören: Finns det något som utrotar spindlar? Funkar myrr?
Okända mannen bakom mig i kön: Testat kangaroo-flugsmälla?
Jag låtsasskrattar.

Jag till kassören: På den här påsen så står det att det är snabbväxande, är de det snabbaste fröna ni har?
Okända mannen bakom mig i kön: Det är inte alltid en fördel att vara snabb!
Jag låtsasskrattar mindre.

Jag till kassören: Vad var det för jord? Topdress?
Okända mannen bakom mig i kön: Jag föredrar då allting som är topless!
Jag låtsasskrattar inte alls längre utan är mest less.

Ibland blir roligt helt enkelt bara tråkigt.

Photobucket

Inga kommentarer: