05 juni 2009

Mycket musik just nu.

(Som bilden säger, man är sällan snygg när man kommer ut ur ett folkhav där man stått & hoppat konstant i 1½ timme , ej heller när man festivaltältat i 5 dagar någonstans)

Det är mycket musik i min blogg just nu. Detta har framförallt 2 anledningar,
1: Jag har valt att skriva om musik då det är mitt intresse &
2: Festivalsommaren har börjat & det finns mycket att skriva om.

Att jag gräms över att jag inte är nere på SRF är väl till en aning sant, men jag gräms inte över att missa några band, det är bara stämningen jag saknar - banden i år är skit & man har sett det mesta redan. 2000:- + resa + diverse är det definivt inte värt....men gräms, det gör jag! Dock är jag missunnsam & tycker att det här skitvädret är det bästa som hänt SRF iår!

Sen ser vi mycket rockumentärer också. De är både bra & upplyftande inför sommarens konserter, det är alltid bra att veta så mycket som möjligt om de banden som skall ses & de andra också förstås. Bra uppladdning helt enkelt + att rockumentärer i allmänhet är ruskigt bra!

Just nu lyssnar jag in mig på en hel del också då sommarens Rock Weekend erbjuder en hel del som jag inte ägnat tid åt. Igår & idag är det Queensryche som gäller, ett av Babys favvoband. Igår tyckte jag de var skit, men idag visade Baby ett album som var bra & det var betydligt bättre. Det visade sig att jag förstås lyckats lyssna på nån skit som var hundra år gammal, typ motsvarande Metallicas lågvattenmärke LOAD (...& allt efterföljande förstås...)

Problemet med ett stort musikintresse är att jag bor så jäkla fel. Vi bor så sjukt långtifrån allting, så att ta sig iväg blir så dyrt = man gör det inte ofta. Över 240 mil till SRF & 140 till Stockholm (tur & retur), det kostar. Hade jag bott i schtaaaan så hade jag gått på konsert varje månad & förmodligen varit på en hel del klubbspelningar. Va fan, jag hade nog köpt biljetter till Britney bara för att!

Men, slutbabblat. Mycket musik framöver helt enkelt!

Photobucket

3 kommentarer:

Olle sa...

Kan det bli för mycket musik?? ;)

Ville oxå vara på SRF...nångång SKA det bli av att åka innan jag hinner bli pensionär!!

Vad var det för gammalt Queensrÿche album du tyckte var kasst? Det var ju de gamla som var bra.. ^^

Hanna sa...

Va fan, du är ju fortfarande ungdom därnere! :) Det är det jag tycker är så skönt med just SRF, snittåldern är snarare 30 än 18, man ser alltfrån dödsmetallare med nyfödda bebisar där, till halvdementa gamla gummar! Det är ju den perfekta mixen helt enkelt, men framförallt, en betydligt äldre genomsnittsålder.

Synd bara att det är så dyrt, iaf när man bor så långt därifrån, det blir en alldeles för lång resa om man är halvblack.

Måste förövrigt vara den mest famljevänliga festival jag sett, har knappt hört om några typiska festivalstölder, aldrig några slagsmål, inga våldtäkter m.m. Det märks helt enkelt att folk är äldre, vi är där för att ha kul - uppvuxet kul!

Klart vi ses där nästa år! :)

Hanna sa...

...och på tal om Queensryche.

Jag var trist & lyssnade på nåt BestOf-album för att göra det enkelt för mig, men det var bara gamm-gamla låtar på det.

Karln min älskar ju det gamla, precis som du verkar göra, men jag var nog mer för det nya - dock lät det ju inte alls som samma band & det är ju alltid lite trist.

Jag ska öva & verkligen ge dem ett försök! :)