22 juni 2009

Monday, what to do?

Jag vaknade & trodde det var en helt vanlig dag, men det var det inte.

1: Solen är framme & jag tänker direkt, vad ska jag nu hitta på!?
2. Erika har inte kommit tillbaka till inlandet efter helgen & jag tänker direkt, vad ska jag hitta på nu?!

Mina närmsta planer är att köpa jord, gräsfrön & sedan så igen jordhögen som vi kämpat lite med under helgen. Nummer två är att jag kom på att Emily ville låna Jenna-boken, är det fortfarande av intresse? Jag antar att jag är hemma på eftermiddagen så isåfall är det ju bara att du svänger förbi & hämtar den!

Sen borde jag förstås boka resa tillsammans med Fia till GBG innan allt tar slut (!!!), fixa oerhört mycket bröllopsrelaterade saker & ja...en hel del.

Frukost först kanske.

Photobucket

3 kommentarer:

Ea sa...

Haha, jag tänkte samma sak och igår satt jag och Mats på balkongen och glodde på varandra och funderade på vad vi skulle göra. Söndagar brukar vi ju spendera med att packa, diska, städa och köra bil.

Ska åka och köpa en ny dator idag om den finns kvar. Det är väl dagens 'roligaste' = -6000:-. Tänkte försöka maska till mig nyckeln till lägenheten redan idag men det går nog åt skogen, förhoppningsvis får vi kika på den i alla fall.

Jag ska bearbeta Mats så att vi flyttar tillbaka, du och jag måste ju ha något att göra på dagarna :). Då får du banne mig börja plugga samma distansprogram som mig så att vi kan hänga på dagarna :D.

Lycka till med dagens projekt, laters babe!

Emily sa...

Ja jag vill gärna låna den för nu är jag boklös, men jag börjar snart att jobba, men jag kanske kan komma förbi imorgon?

Hanna sa...

Do it!