26 juni 2009

Möhippa på G?!

Titta vad jag hittade på bilen!!! Jag blir asnervös, det verkar vankas möhippa!!!??

Shit å bacon, vad menas med ikväll?! Är det ikväll, i eftermiddag eller tidigt imorgonbitti?! Hint någon?? Proppen har dessutom gått så jag ser inget i garderoben, jag hoppas jag får ljus innan väskan behöver vara klar!!! :)

Fan, det roliga är att jag varit suspicious i högsta grad. Jag vet ju att det är väldigt få helger jag inte har nåt inplanerat & detta var en av dem. Jag har pressat Baby, men han har hävdat att inte veta något & jag har nästan trott honom. Jag frågade sjukt mycket inför denna helg, men enj inga svar.

Det roliga var att det första jag sa imorse när jag vaknade var; "Nä, det är inte i helgen, Fia ska ju faktiskt på bröllop!" Så, jag var säker att jag fri denna helg - ni tog mig på sängen!

Jag är nervös! Jag måste alltså packa typ NU!

Photobucket

1 kommentar:

Bella sa...

Oj va kul! Hoppas du har snälla vänner bara ;)