13 juni 2009

Metalfezt med Z:a.

Yes, jag drog definitivt längsta strået - istället för raggarfest med träskor & skinnväst i Dalasjö, så dyker en Metalfezt med Z:a upp i Bergsviken! Detta lustiga arrangemang passar ju mig som handen i handsken :-)

Det dumma är bara detta. När vi for så sa vi "Ja, vi ska ju bara vara hemma så vi tar ba´nå myskläder med oss"

Så, nu står jag här & ska gå på metalfezt utan några normala kläder. Jag har ett par ballerinaskor istället för mina high-heels, ett par skinnyjeans som absolut inte passar till ballerinas & enbart en "hemmatischa" i bagaget. Jag har tappat mitt enda hårband & håret är med andra ord en katastrof.

Vad är det han säger på "Project Runway"? Make it work. Jag vet inte hur, men jag måste helt enkelt Make it Work - det är min enda chans (dvs, dricka tillräckligt med vin så jag glömmer bort att jag är på metalfezt i hemmaoutfit)

Hare gött raggare & annat löst folk, hoppas vi får kul allihopa!
(Men va fan, det var ett Z:a nånstans & nu är det borta!)

Inga kommentarer: