10 juni 2009

Lindex-nytt.

Lindex har fått in en AC/DC-body till kiddet. Jag vet inte varför just Lindex väljer att då & då satsa på hårdrockstema, men tydligen är det så. Förut hade de bland annat Stones & Kiss & Kissbodyn hade jag för att den var billig & rätt snygg, men den här AC/DC är väl inte så vacker faktiskt & väldigt lite AC/DC-feeling. Betydligt mera Kiss-stuk än AC/DC.

Det känns ungefär lika B som att gå på H&M & köpa en Iron Maiden-tischa, dvs att köpa något bara för att det är trendigt (vilket gör att vanliga butiker som t.ex. H&M, Vero Moda börjar producera kopior), inte för att du på nåt sätt gillar det. Se på alla rispade leggings t.ex (i mitt tycke fula), detta är ju en hårdrock/punkgrej från bland annat 80-talet, men nu springer varenda faschionista omkring i dessa hemskheter.

Jag kan inte förstå hur en stil, t.ex. hårdrock, kan bli trendig liksom. Om det är trend att vara punkare, ska alla kutiga omkring i skotskrutiga kjolar & rosa hår då? Kan man inte ens få ha sin musikstil kvar, sitt statement liksom? Om jag ser en tjej i Motörhead-tischa tar jag ju gör givet att jag kan snacka Motörhead med henne, inte Filippa K:s senaste kollektion.

Jag har skrivit det förr & jag skriver det igen: Låt alla få behålla sin egen stil & håll dig till din egen! Att åsikter, sexualitet, religion & musik är något som kan vara "trendigt" är helt sjukt & jag ser ner på alla som är över 20 & vänder kappan efter vinden.

Hur ett inlägg om AC/DC-bodys kan leda till detta inlägg vet jag inte, men så blev det. Det finns även jeansleggings att köpa för kidsen & det är också bland det fulaste jag vet - jag kan ju aldrig svära på saker, men mig kommer ni nog aldrig att se i jeansleggings...ever. Dock är det ju perfekt för er som gillar jeansleggings, nu kan ni matcha era barn i samma stuk - nice!

Photobucket

2 kommentarer:

Ea sa...

Hahaha, detta gör dig verkligen upprörd :). Du tror inte att det kan ha lite att göra med att den generationen som är uppväxt med hårdrock numera har fått barn? Att vi 80-talare som älskar hårdrock älskar det så pass mycket att vi vill se våra barn i det?

Hur som helst, ful AC/DC-body. Snacka om att göra det enkelt för sig och bara ta samma layout men ändra texten från Kiss till AC/DC. Vi har Rolling Stones-bodyn :).

Hanna sa...

Du har säkert rätt Ea, det kan vara så. Jag är inte så upprörd som det låter faktiskt, men lite stör det mig faktiskt :)

Det som stör mig mest är att just denna är så jäkla fuuuuuul! Jag lägger hellre det dubbla priset+ på en riktig än den här B-kopian. Både Kiss & Stones hade de ju lyckats rätt bra med, men vad hände här liksom?