08 juni 2009

Jag & Richard Herrey.

Jag & Baby pratade om något häromdagen & då kom jag att tänka på gamla flammor. En gång, typ när jag var 4-5 år, så var jag sjukt förälskad i Richard Herrey, en broder i 80-talstrion Herreys. Jag & min kusin Ewa lyssnade ofta på dessa killar & jag hade ju min Richard (längst till vänster) & hon hade valt Louis (youngstern i mitten). Oh, va kära vi var!

När jag däremot var typ 7 år, runt 1987, så gifte sig Richard med en Marie. Gash, blott 7 år gammal blev jag kaninkokerskan Glenn Close i Farlig Förbindelse! Deras bröllopsbild var på framsidan på Aftonbladet & jag tog ett häftstift & tryckte sönder hela framsidan & sedan rev jag sönder det som var kvar, jag var så besviken, lessen & arg- Richard var ju min, vem var den här Marie han gått & gift sig med?!

Nu har jag dock läst att de 1998 gick skilda vägar, men jag är faktiskt helt oskyldig till detta uppbrott. Hade jag nu inte haft Baby bara så kanske jag hade satsat stort nu? Nja, jag vet inte.

Förstå hur coola Herrey´s var!? Den här rutiga LP:n minns jag hur väl som helst, jag tyckte det var ett så jäkla coolt omslag!
Photobucket

2 kommentarer:

Emily sa...

Hahaha, du är för jävla rolig!

Hanna sa...

Ja, det är sanslöst! Det är ju inte direkt så att jag står först i kön på han nu, jag kan inte förstå vad jag såg i (den då väldigt vuxna) karln.

Kanske hade nån form av braindamage ;)