14 juni 2009

Hemma på hällis.


Ja, nu är vi hemma. Lite snabb update;

Vi hittade slutligen en kostym till Baby, det blev en Tiger som vi hittade i Luleå & vi blev båda jättenöjda.

Metalfezten var apkul! Ett skitbra band, urtrevliga människor & många givande musikdiskussioner. Jag måste bara säga att hårdrockande pitebor är bland de trevligaste folk man kan hitta, jag kände inte en käft förutom Bellas Mange (stackars BellaB som blev sjuk & inte kunde komma!), men när jag kom därifrån hade jag lyckats snacka med hur många som helst & nu har vi till & med styrt upp Rock Weekend då vi vet några fler som ska dit & partaja - pööörfekt!

Baby var tyvärr jättedålig idag, så jag körde från Piteå & hem. Det regnade exakt hela vägen & var typ 5 grader kallt. Nu stormar det så innihelvete & jag kan bara konstatera att denna juni känns som oktober.

Imorgon är det Folktandvåden med lillan, vi ska lära oss borsta smågaddarna antar jag.

Nu ska jag fortsätta se Trädälskaren, vi hörs sen!

Photobucket

4 kommentarer:

Hannah sa...

vi skulle med ha vart till tandläkaren i morgon men det går ju inte. så de va tur att du påminde mig om att jag måste ringa och byta tiden i morgonbitti.

De ser faktiskt ut som att vi åker hem i morgon så då är ni välkommna ut till jävsjön på tisdag om ni vill..:)

Ea sa...

AmenHerregudDetVarPåTiden.

Jag trodde att ni hade dött eller något. Tydligen krävs det en del sprit för att orka mobilblogga. Eller, ja, du körde ju men S hade väl lärt sig ;).

Gött att ni är hemma, bajs att ni ska till tandläkaren. Ses på tisdag då för att åka till HannahPannah, kör du? Jag vet inte ens åt vilket håll vi ska :D.

Hanna sa...

Ja, men Baby var typ död.

Han satte sig upp i sittande ställning först efter kl. 14 & då fick jag baxa in honom i bilen med en hink. (den användes ja)

Jag tänker inte vara martyr, men d det märks faktiskt att man är fruntimmer. Jag hade festat lika mycket, men fick ändå kliva upp med lillan 06.00, ta hand om henne hela dagen, packa in alla saker, köra själv 35 mil fastän jag var sjukt trött, natta lillan, packa in alla saker igen & kl. 20.30 var jag äntligen klar med dessa sysslor. 21,00 har äntligen Baby vaknat till liv & kommer ner från sovrummet & kan äntligen säga något av dagens första ord till mig. Kul resesällskap? Nja!

Tack & lov att han är så underbar & att jag är så kär i honom, för annars hade det varit lätt hänt att jag blivit en aning sur. Du vet, ansvar - någon? ;)

Så nej...han var inte i stånd att dra en mobilblogg, haha!

Yes, jag kör till Hannah, vi får lita på GPS:en

Bella sa...

Kul höra ni hade trevligt i lördags :)
Får satsa på att festa med er på den stora dagen istället.