16 juni 2009

Gray Cloud ställs mot W.A.S.P.

Jag träffade Annelie på ICA idag & fick höra att hon hade fått oväntad semester. Givetvis tyckte jag att hon då skulle hänga med på Rock Weekend i Kilafors, men njet. Hon hade varit lite sugen, men sen hade hon & Kakan bokat hembygdsdagarna istället. Nu när jag läser delar av programmet (bild saxad från Vilhelminabloggen), så förstår jag varför - Vilhelmina bjuder upp till hård konkurrens med bland annat hästen Gray Cloud, telefonsvarande djur & mycket mer.

Ja, vad säger man? Är ni verkligen säkra på detta beslut?

Photobucket

8 kommentarer:

Annelie sa...

hahaha jaaa du, du får säkert höra en hel del bättre musik än vi och får en upplevelse att leva på resten av året (det får ju iofs vi också haha) MEN samtidigt så missar du grillat hos mig och KÖRSLAGET!!! :D

Ea sa...

Haha, ja, jag som inte ska på Rock Weekend åker kanske till Annelie och grillar och lyssnar på KÖRSLAGET!!! ;)

Jag har sett W.A.S.P. i Östersund, det är ju inte så långt härifrån. Var ni där?

G'night!

Hanna sa...

Ja, det skulle vara körslaget då, men nej. Fattar inte varför alla är så inne på hembygds, de har ju inte haft nåt att erbjuda sen 10 år tillbaka? Villisbor är hemkära, thats for sure :)

Nej, vi var aldrig där, dock minns jag att de var där. Östersund & Umeå kan ibland överraska med värsta grupperna bara sådär, det är lätt hänt att man missar!

Carina sa...

Ja jag har ju inte så extremt mycke vänner i Umeå,så för mig är Hembygdsdagarna ett tillfälle att träffa dom bästa av vänner i Villis.Har ju en tendens att jobba som ett svin annars!

Carina sa...

OCH körslaget givetvis!!!Vi har redan köpt förköp=)

Hanna sa...

Det tycker jag ni gjort rätt i! Körslaget är det enda jag skulle gå ut för nämligen, jag vill se Fia sjunga & dansa :) Lite grämmen, men nån får filma.

Jo, jag förstår vad du menar Cookiebar, men jag tycker ändå ni ska skita i det & följa till Kilafors istället - det är ju där det händer jue!

Carina sa...

Tycker det känns ganska skönt att bara va i sommar.Förra sommaren va jag:utomlands,på festival,3 bröllop med allt va det innebär,60-års fest OCH det samtidigt som jag jobbade mer än heltid.

Hanna sa...

Ja, jag tycker mest synd om Annelie som lovat bort sig ;) Well, next year Annelie, behåll suget! :)