08 juni 2009

Grattis Piratpartiet!


Japp, vi var & röstade igår. Jag kan inte mycket om Eu-valet alls, men det jag har lärt mig av val är att man ska välja något som står en nära hjärtat - alla partier har något bra & något sämre. Något som jag tycker är jätteviktigt är t.ex. den personliga integriteten.

Klicka på bilden ovanför så får ni läsa vad PP står för. Jag röstar alltså inte för att jag tycker att man ska få ladda hem saker hursomhelst, jag röstar på dem för att jag tycker det är otroligt viktigt att få ha sitt privatliv kvar - snart är vi annars i samma situation som Kina, dvs staten börjar censurera sådan som inte är passande osv.

Tryck- & yttrandefrihet framför allt!

Det är ju ingen överraskning att fler tycker som jag, PP fick 7.1% - grattis!
Photobucket

1 kommentar:

Anonym sa...

Nej, det har du missförstått. Inget annat parti än några av de socialistiska vill ta bort frihet och införa censur mm. Tvärtom, regeringen arbetar aktivt för att man ska få bättre frihet, ökad demokrati mm. Du har nog blivit missinformerad. Det är dessutom viktigt att stöld som exempelvis upphovsrättsbrott, precis som du också skriver, inte drabbar oss ännu hårdare än vad det gör idag, utan tävrt om!