25 juni 2009

Gardiner till Junilicious.Jag spyr ut inlägg just nu - nåja, ett till innan det är soldags hela dagen går väl an!

Lillans tillfälliga gardiner skar sig fruktansvärt mot den pepitamönstrade väggen, dessutom tycker jag att ett barnrum ska vara färgglatt, så de trista svartvita gardinerna var jag sjukt glad över att ta ner. Det var tillfälliga gardiner jag sydde av resttyg & jag gillade dem aldrig.
De nya syddes i ett tyg med retrotryck från IKEA, det snyggaste fanns inte så jag tog det näst snyggaste. Längst ner är det "vågkanter", det syns inte så bra på bilden & det ser ut som det bara är trasigt, men de är faktiskt vågiga...detta är ju förstås en inspiration från andra gamla retrogardiner jag har i garderoben :)

Mycket bättre, betydligt mera färg & betydligt mera passande- vi är nöjda! Nu sola!

Photobucket

1 kommentar:

roffe sa...

Tack för hälsningen.ha en skön dag