12 juni 2009

Fredagkväll i Bergsviken.

Vi är nu i Piteå och slötittar på talangfinalen. Imorgon blir det upp med tuppen för kostymletande, fotografraggande & lokalcheck, synd att ingen tid finns för shopping - jag vill handla :) Vad gör ni kväll? (btw, mobilblogg kickar ju ass!)

3 kommentarer:

Ea sa...

Haha, ja, visst är det underbart? Underbart för den late? Me like.

Carma sa...

Visst har jag massa med tips o ideér om vad ett festprogram kan handla om ;-) Jag hade ju trots allt 24 sidor, hihi...
Men vet du va, jag kopierar denna text och skickar till din mail sen kan väl du bara svara på vad de är i festprogrammet du skulle vilja ha ideér om, typ presentation-regler-matsedel-sånger-dikter osv... För då får jag en lite bättre påminnelse om det ligger på mailen, hihi =)
Jag kommer inte ihåg var jag har sparat det och nu är jag så trött så måste snart sova =)
Tills vi hörs igen...
Kramar <3

John sa...

nike free flyknit 3.0
salvatore ferragamo
michael kors outlet
supra for sale
louis vuitton outlet
fitflop uk
armani exchange
yeezy boost 350 white
hollister clothing store
polo ralph lauren
polo ralph lauren outlet
nmd adidas
adidas nmd white
ghd flat iron
michael kors purses
vans shoes
pandora jewelry outlet
hollister clothing store
kobe bryant shoes
christian louboutin
prada outlet
adidas nmd
fitflops shoes
toms shoes
oakley sunglasses
www.coachfactory.com
kate spade uk
2016520yuanyuan