01 juni 2009

Flamingotajm & presenter.Ja, inte hade jag en dålig födelsedag! På lunch överraskade Baby mig med att ge mig två flamingos som jag suktat efter i hundra år ungefär. På kvällen så kommer dessutom Erika & har en flamingo i fint släptåg - på en dag blev jag 3 flamingos rikare, men som jag alltid sagt, man kan aldrig ha för många flamingosar i ett hem! Ni är underbara båda två, helt sanslöst att ni tänker på samma sak, en grej jag inte nämnt på hundra år!

På kvällen fick jag dessutom ännu mer presenter av morsatruppen, detta var då verkligen inte nödvändigt, men ingen är gladare än jag - ingen säger ju nej till presenter! Av Helena, Anna & Linda fick jag en bok, Mammafällan & det passar perfa eftersom jag är utan litteratur för tillfället. FrisörKajjan kom med en hårinpackning för blonda/gråa hår & eftersom jag färgade håret precis dagen innan passar även det perfa, gultonad som jag nu är uppe i barret. Emily kom med massa rödvin & vin är ju aldrig fel - end of story.

Tack allihopa, ni är underbara! (Tack förstås även till morsfars för tårta & presenter!)
Photobucket

5 kommentarer:

Hannah sa...

Åå vilka fiina. skulle med vilja ha nå roligt i min trädgård men jag hittar som inget som passar riktigit tycker jag. :)

Hanna sa...

Nej, det är svårt med trädgårdar. Jag måste fixa några rabatter & göra nåt vettigt av jordhögen vi grävde upp för verandan, men allvarligt, jag har inga ideér alls :(

Joanne sa...

Kitchigt som attan med en flamingo!

Hanna sa...

Yes, jag rekommenderar alla att åtminstone ha en flamingo undangömd någonstans! :)

Anna sa...

=D Älskar Kitsch..! Kolla in mina smycken...As Kitschy as it gets..!
Ha en bra dag.