10 juni 2009

Erika fixar.

Erika flyttar snart & det känns jättetrist att förlora en så bra vän som man just har hittat. Nu är ju inte Umeå i andra delen av Sverige tack & lov, men vi kan ju inte direkt åka & spontanfika längre.

Dock skall saker fixas innan hon åker & här kommer en sak.

1: Hon ska lära mig att mobilblogga innan hon åker så jag kan rapportera direkt från Rock Weekend (& andra saker, kanske en livebild från bröllopet etc)

Jag är faktiskt totalt ointresserad av mobiler & mobilt användade & den senaste mobilen köpte jag beggad på Tradera - en för länge sedan utgången modell. Mode är inte mig grej helt enkelt. Baby fixade så att jag kunde wappa i förrgår - 5 år efter alla andra liksom. Nu har jag även Facebook i mobilen tydligen, men allvarligt, vem bryr sig?

Månen måste ha ramlat ner innan jag ens skulle få för mig att mobilt uppdatera en status på Facebook, det är verkligen en sak som aldrig kommer att hända mig. Jag vet inte ens hur det funkar den här funktionen & åter igen, allvarligt, vem bryr sig? Definitivt inte jag, jag kommer aldrig att använda "mobilt internet" - förutom till att mobilblogga då ifall ja skulle lära mig det. När det kommer till mobila moderniteter så känner jag mig som en pensionär, det enda jag behöver är en sms -funktion.


LÄR MIG MÄSTARE!

Photobucket

5 kommentarer:

Ea sa...

Jag lovar att lära dig men då må vi vara hemma hos dig så att vi kan kolla på datorn att det fungerar. Bjud hem mig någon dag så fixar jag ;).

Hanna sa...

Imorgon? :)

Jag har ju inte veckorna späckade direkt. Kanske kan göra nån lunch? Vad äter du förutom körven?

Ea sa...

Jag äter allt utom lever, musslor, ostron & bruna bönor (så försök inte!) ;).

Kakan sa...

Här har du ju tjejen som inte ens har en dator,så det här med att mobilblogga är som "rena grekiskan för mig",även facebook för den delen!Ja jag är ju lite eljest.OCH jag tror för övrigt Ea,att jag satt på en gräsmatta med din bror och kusin när det va Nordic Rock.De du=).Fast det slog ju givetvis inte Manson daten....

Hanna sa...

Nej Kakan, du är ju värst av alla! Samtidigt förstår jag dig lite, det var nästan bättre förr, nu är det så mycket modernt att man inte orkar :)

Se där, en Lassie till! Jag har ingen kul Lassie alls, iaf inte som går att mäta med Manson eller Eas bror. Däremot har jag en nästan-Lassie, dvs morsan & farsan var ju nere i Nyköping i våras & de träffade värsta kändisen - FADDE!