03 juni 2009

En slappardag - igen.


Det blir aldrig som man tänkt sig. Jag skulle ut & träffa Ea idag, men först envisades Juni med att sova bort hela förmiddagen & sen när hon väl vaknade så var vi hungriga & omständiga. När vi sen såg att F-kassan fortfarande inte satt in våra pengar (GOD DAMN IT!!!) så tappade vi lusten till allt & surade, men slutligen tog vi oss ut.

Storshoppade på ICA, ringde Ea, men hon gick inte att nå & mitt batteri tog slut. När vi väl kommer hem igen så tappar jag all lust till allt & väntar mest på att Baby ska komma hem.

Jag vet inte vad det är med den här perioden, men jag är så sjukt omotiverad! Jag orkar inte ens dammsuga liksom, jag tycker bara att allt känns jättejobbigt. Vissa vänner har jag inte sett på år & dar, men allvarligt, jag orkar knappt - sommar, kom & gör mig motiverad!

Rockweekend nu tack!
Photobucket

2 kommentarer:

Ea sa...

Hej raring! Jag tycker att du är bäst oavsett och skulle tro att det har att göra med att vi inte har gjort något på ett år. Precis som långtidsarbetslösa inte vill jobba, orkar vi inte göra något. Vad som behövs är ordning och reda, egna rutiner, frukost, lunch och middag samt rockweekend med sprit i väskan istället för blöjor och mangopuré. Ses nästa vecka. Kram!

Nina sa...

Sådär känner jag också, ingen motivation till nånting.
Men jag tror det är lite pga vädret, så vi får hoppas det blir riktig sommar snart :)