06 juni 2009

Dåligt minne efterlyser glassförpackning.


...men gud! Jag måste bara få berätta om en flashback jag fick vid frysdisken igår.

Jag & Baby skulle köpa glass & helt plötsligt kom ett barndomsminne av när jag & kusinerna fick dela glass hos Moster Doris. Det var ett sånt här rektangulärt halvliterspaket i tresmak; jordgubb, vanilj & choklad. Framsidan är liiite osäker, men det jag direkt kommer att tänka på är att det var nån form av barnansikte på framsidan, jag troooor det var en tjej. Alltså, typ en fotoliknande bild, inte tecknad som Kalles Kaviar.

Åh, vilka minnen jag har av den GB-glassen! Det var förövrigt i samma veva som man stoppade glassen i randiga papperspåsar a´la GB på väg hem från butiken. Nån fler som minns? Dålig beskrivning, men allvarligt, jag hade dödat om jag fick se åtminstone en bild på denna glassförpackning! :)

Photobucket

4 kommentarer:

Therése sa...

Ja, är samma här. Just nu har vi sol men det är väldigt ostadigt och det skall regna senare idag :/ Tråkigt värre. Får se vad man hittar på :)

Anna sa...

Dom randiga papperspåsarna kommer jag också ihåg. =) Ljuva 80 tal. =)

roffe sa...

Ha en skön lördag.kram

Ea sa...

Äh vad tusan, randiga papperspåsarna finns ju på Statoil i Vilhelmina :).