18 juni 2009

Bye Bye Beauty.

I tisdags så hade vi morsaträffen ute hos Hannah & det är (som vanligt) alltid kul att se hur folk bor & fika sig medvetslös. Juni var, för ovanlighetens skull, på ett jävla humör & skrek & hojtade mest hela dagen. Jag som sedan ett halvår tillbaka är van vid ett jäkligt snällt barn, fick ont i huvudet & var allmänt aptrött hela dagen. Man blir fort bortskämd, det är ett som är säkert.

I går så var jag & lunchade med Marie & Erika, jag & Marie vinkade av Erika & Arvid med sorg i hjärtat - det kommer att bli tomt utan dig, det är ett som är säkert.

Ett citat som passar här är; "Aldrig förr har så många haft så få att tacka för så mycket" Att du är omtyckt & älskad av alla som känner dig här har du ju förstått & du har verkligen lämnat ett avstamp i Vilhelminas annars så otroligt trista tillvaro. Du är guld värd bruden!

Saknar dig redan, tur att vi snart träffs igen - du är på min absoluta topplista!

Photobucket

1 kommentar:

Ea sa...

Naaaw, nu får du mig att börja gråta ju :). Saknar dig också redan och får se till att boka in en frisörtid inom kort så att vi ses snart igen. Känns konstigt att vara hemma, som att vi ska åka tillbaka på söndag men det ska vi inte och det är allt sorgligt.

Pöss och kram!