30 juni 2009

Blivande festivalstass?

Ja, som jag skrev tidigare är jag totalt skolös! Crocsen har jag jämnt, men nej, jag vägrar tyvärr ta dem på Rock Weekend - nån måtta på smaklöshet må det väl ändå vara!

Jag har tänkt köpa 14-hålskängor hur länge som helst, men även om jag skulle ta mig råd nu så KAN det ju tänkas vara bra väder hela helgen & då är det sista man vill ha ett par ursnygga, men apvarma, kängor. De får vänta. Nummer två är ett par nya Converse, dock känner jag mig lite halvsnål för dessa just nu, så jag spar de till sen.

Som jag skrivit tidigare, det absolut dummaste man kan ha på festival är definitivt klackar & snyggskor, har man det så är man sjukt orutinerad. En highheel som fastnar i leran, eller försvinner i ett publikhav, ja, då är du förlorad - vill du vara supersnygg så håll dig till den lokala krogen istället.

...men det måste ju ändå gå att kombinera på nåt sätt. Platå/kilklack som är sköna funkar rätt bra, men jag köper inte ett par dyra Demonia som kan förstöras direkt.

Jag åker ju på onsdag, så det är brått! Hittade tack & lov massa med reaskor på Ellos, så tog expressleverans & beställde 3 par: ett par fejkconverse & 2 par wedges i olika färg - vi får se vad som passar! Perfekt pris ifall de förstörs också, nån hundring är ju inget att gråta för.

Fynd nummer två idag är en korsett jag fick till ett riktigt vrakpris på Tradera - hoppas den dyker upp snart så jag får se om den är lika snygg IRL.

Photobucket

Inga kommentarer: