17 juni 2009

Att sy en klänning av en tischa.

Såna här trash-dresses är ju som made för att ha på Rock Weekend (orka bry sig om det regnar liksom, det är bara modebloggare som gör det^^), men jag har alltid varit snål. Funderar på att försöka ordna till en själv, hur svårt kan det vara? Jag tar bara en gammal tröja som är trashad & försöker sy till va? Baby har lagomt nog en Iced Earth-tröja som jag räddade från graven & med lite tålamod, kreativitet & svordomar så borde den gå att fixa till hot-rockerchic (lady?)-dress.

Jag ska göra ett försök till veckan.

Photobucket

5 kommentarer:

Fia sa...

Haha smal?! Nädu.. Inge å va avis på där inte =) Men bikinin passade perfekt på min kropp faktiskt med tanke på att det var halvhög midja å boxerben + halterneck, me like! Jo klänningarna är snygga båda två, men svårt som f-n å bestämma sig för vilken man ska ha på vilket bröllop :D Men efter att jag varit hos mammsen och sytt in dom lite så blir det nog lättare..

Skulle också vilja träna men känns fan inte som jag har tid.. Nu när vi har körslagmöte 2 ggr i veckan så tänkte jag att när det är slut, kan jag ju byta ut dessa två ggr till att träna.. Men nja.. Vetti tusan om jag orkar :D

Ja resa är kul!!! Men just nu är det asdyrt eftersom hela sverige vill ut å resa just nu.. Eller nu kanske du mena resa till GBG? :D Det MÅSTE vi verkligen göra, helt klart! Är du hemma imorron? Är ledig så då kan jag ju kika förbi!

elin sa...

Lycka till, lägg upp resultatet sen! Så sjukt snygga!

Yoannah sa...

Det är inte så svårt faktisk. Sydde om en gammal maidentröja till en top förra året och det var inte allt för svårt :)

Hanna sa...

Yes, det kan bli spännande. Det svåra är just att sy i stretchigt tyg, man bör ju ha en overlock då, men vi får se hur jag ska lösa problemet.

Lite traschigt får det ju allt se ut! :)

NemiRockstar sa...

Nu är jag ju..hm..snart 3 månader efter med att kommentera på det här inlägget.. Men.. blev det någon klänning? Jag är ingen klänning-bärare men en sån skulle jag fan kunna tänka mig! Sjukt cool! Snygg blogg du har!!!