06 maj 2009

Zebra is the shit.

Top, scarf & den nedersta klänningen kommer från HM. Leggings, sminkspegel, väska, hatt & armband kommer alltihop från Forever21. Ipodskal från DrBott, örhängen från Tillys & solglajjer från Delias. Den snygga klänningen i mitten kommer från Halens.

Photobucket

5 kommentarer:

Ea sa...

Jag såg den där Halens-klänningen och tyckte också att den var fin men visst är det gulddetaljer längs med zebraränderna? Det var därför jag backade på den i alla fall. Annars är det ju sådana där modeller som jag bör ha.

Camilla sa...

Jajjemen, Skelleftebo här :) Vart bor du själv då?

Tack, det värmer vekligen att få höra något sådant :)
Hehe man hade ju aldrig kunna föreställa sig att livet skulle bli såhär. Man räknade hennes tår och fingrar på BB och allt stämde, vad mer kan vara fel liksom? :P
Och som du säger, det finns ju en miljon andra saker att oroa sig över och tänka på.
Bara att försöka göra det bästa av det hela och härda ut, det är ju gott om riktigt bra dagar också :)
Men tack igen :)

Hanna sa...

Jag vet inte Ea. Är det guld? Jag kollade nog inte så noga, men tror du det gör nåt, eller är det typ kärringguldränder?

Den ser ju jäkligt najs ut, modellen & allt.

Ea sa...

Nej, det kanske bara är brunt. Jag vet inte. Hur som helst ingenting att gå på bröllop i så jag letar vidare ;).

GlassesShop sa...

nice post