15 maj 2009

Vi gör en Slumdog Millionaire 9 & 10.Här kommer fler svar till quizet.

Först bodde jag på Kyrkstan där jag trivdes grymt bra, men sedan flyttade jag till en 1½:a på trissen & där vantrivdes jag nåt fruktansvärt. Den perioden av mitt liv var väl inte den bästa direkt, varken med tanke på boende eller sambo. Till råge på allt var det jättedyrt & totalt opersonligt. Efter det flyttade jag på tallåsvägen, de husen som de rivit nu & där trivdes jag jättebra. Våningen under mig bodde dessutom en av mina då bästa vänner, Frida, så det var nära att springa & sällskapa. Till slut köpte jag en 3:a på larco & där har jag trivts från första stund - jag bara älskade den lägenheten & dessutom var det jättebilligt att bo där jämfört med andra boenden. Där bodde jag nog i typ 7 år & sedan flyttade jag ihop med Baby på Hällstigen.

Jag älskar rock & jag älskar verkligen 70-talsrock. Något jag aldrig gillat är däremot Creedence, i mina ögon är det bara raggare som gillar Creedence & nån raggare är det sista jag vill se mig som. Sitta i bil, dricka öl & lyssna på Creedence känns ju helt enkelt jäkligt fjortis & är något jag aldrig skulle göra nuförtiden. Förut gick det väl bra, bara det inte var Creedence det vill säga. Mainstream-musik som är sjukt överhypad helt enkelt, BLÄ!

Photobucket

9 kommentarer:

Annelie sa...

Raggare, Thats me :)
Sitta i en bil, dricka öl och lyssna på Creedence (är väl kanske inte favorit nr.1 som raggarmusik men det beror heelt hur onykter man är) eller annan musik går också bra, låter som en hellyckad kväll i mina öron!! :D

Hanna sa...

Jaja, jag dömer inte ut raggarna, men själv har jag lessnat på sånt - det är däremot musiken som jag tycker är skit :)

Hanna sa...

Annelie, du är förövrigt den gulligaste raggaren jag vet - du & Lisa får delad plats :)

MALIN sa...

Fin blogg du har :)

Annelie sa...

Äsch då så säger du bara... :)

Linda sa...

Ja, Island är ett fint land. Vi bor i Blöndóus nu men är på väg att flytta till gården du såg på bilden. Var jobbade du?

ROFFE sa...

GODMORGON HA EN SKÖN LÖRDAG.KRAM

Carina sa...

Men Johanna,den här FAMEbloggers reklamen täcker kommentarerna.Går den inte flytta till andra sidan eller nåt?

Hanna sa...

Hmm, mysko, Ea klagade på samma sak. Måste spana, här syns nämligen ingenting. Jag testar en flytt.