14 maj 2009

Vi gör en Slumdog Millionaire 7 & 8.


Här kommer fler svar till quizet.
Jag/vi har aldrig haft en siames. När jag växte upp hade vi väldigt många rexar, men sedermera så skaffade vi abbys & jag hade även en älskad bengal som hette Ragnar. Givetvis har vi också haft bonnkatter, men det är raskatterna som gjort de starkaste avtrycken hos oss. Inte för att skryta eller nåt, men om katter kan jag faktiskt det allra mesta. I yngre år så var jag ofta på kattutställningar, både i Sverige, Norge & Finland. Jag hade dödat för att få ha katt nu också, men på sista åren har min allergi skenat iväg så jag tål dem tyvärr inte längre - en väldigt stor sorg för mig som faktist är kattmänniska uti fingerspetsarna.


Ja, det var på en "gala" på Besk. Krogen Besk fanns inte vid det tillfället, men en snubbe hade bjudit in massa olika företag för en kväll på krogen. Man åt middag med sitt företag & sedan festade man loss det vill säga. Jag var väldigt tveksam till att fara av olika anledningar, så jag skippade middagen & stannade hemma. Till slut ångrade jag mig dock & drog iväg på fest ändå & det är väl ett beslut jag aldrig ångrat. Både Final Crap & lookalike-Elvis uppträdde & nånstans där så träffade jag min vän Håkan som jobbar på Inpipe. Bredvid Håkan stod en snygg kille jag aldrig sett förr & på den vägen är det. Ska ta berättelsen sen som försmak till bröllopet :)

Photobucket

Inga kommentarer: