13 maj 2009

Vi gör en Slumdog Millionaire 5 & 6.


Här kommer fler svar till quizet.
Julen 2006 spenderade vi i Piteå & då hade vi varit tillsammans i drygt ett år. Jag tror att vi, i vanlig ordning, inte utbytte några julklappar alls. När vi la oss för kvällen så fick jag dock ett litet fint inslaget paket & när jag tagit bort julklappspapperet så fanns det en smyckeask däri. Nu låg det inte en ring där, men en jättegullig lapp med världens finaste handskrivna frieri. Vad det stod behåller jag dock för mig själv! Lappen i lådan finns kvar än idag & är definitivt min bästa julklapp någonsin.

Under det glada 80-talet var jag med i Simklubben som då var stor i Villis. 1986, eller 1987 åkte vi på klubbresa till Rimini i Italien & därför har jag alltså varit där. Sommaren 2007 åkte jag & Baby till Turkiet, Alanya, på en asbillig All Inclusive & hade det hur gött som helst. På Island har jag jobbat 2 ggr, så där har jag till & med bott en rätt lång period. Malaysia är alltså ännu outforskat av dessa 4 alternativ.

Photobucket

Inga kommentarer: